EUREKA
Bedrijfsintroductie

 

Geleid door de twee broers, Harry en Ton Mathijssen, bouwt Eureka al ruim 115 jaar biljarts van hoge kwaliteit. Daarnaast is het bedrijf sterk op het gebied van onderhoud en worden alle merken biljarts door Eureka gereviseerd.

 

De biljartfabriek bevindt zich in de Brabantse plaats Berlicum, waar biljarts op ambachtelijke wijze worden geproduceerd. Desondanks blijft Eureka niet achter in de tijd. Daar waar het nodig is, worden machines gebruikt mits de inzet hiervan de kwaliteit van de biljarts ten goede komt. 

 

Naast de fabriek is onze showroom gelegen, waar verschillende modellen zijn tentoongesteld. Op deze manier geven wij klanten de gelegenheid om de biljarts te kunnen beoordelen op prijs, kwaliteit en prestatie.

 

Door het hebben van jarenlange ervaring in het vak, geven wij goed advies op maat. Hierbij doen wij er alles aan om een uitstekende service te verlenen, want bij Eureka staan de wensen van de klant voorop! 

 

Mede om deze reden heeft Eureka naast Nederland, ook klanten in o.a. België, Duitsland, Canada, USA, Zwitserland, Spanje, Italië, Japan, Suriname, Australië, Thailand en Zuid-Korea.

 

Eureka heeft een goede naam en is met trost een begrip geworden in de biljartwereld. Om u hiervan te overtuigen nodigen wij u graag uit in onze showroom, zodat u de biljarts kan bekijken en bespelen. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe keu of overige accessoires, kunt u bij ons terecht. 

Uiteraard staat er voor u een vers kopje koffie klaar!